Piept şi cârnat de porc la tigaie

porkAvertisment! Acest articol nu este recomandat unor largi categorii de persoane, cum ar fi cele înşirate în continuare, dar fără a se limita la acestea: supraponderali şi mai mult decât atât; obsedaţi de diete, cure de slăbire, detoxifieri mai mult sau mai puţin naturale şi naturiste; băutori/băutoare de apă plată cu lămâie; vegetarieni, vegani, raw-vegani sau alte secte înrudite; adepţi ai religiilor care interzic consumul de porc şi de alcool, dar permit şi chiar încurajează alte chestii mai naşpa; înghiţitori de pilule pentru reglarea tensiunii arteriale şi/sau colesterolului … (Eu mai am categorii, dar cred că am devenit deja plictisitor, aşa că mă opresc aici cu enumerările.) Prima poză este suficient de expresivă ca să anticipaţi ce urmează!

Ceea ce vreau să vă împărtăşesc nu reprezintă un preparat propriu-zis, ci mai degrabă o modalitate de gătire, modalitate care se împacă foarte bine cu produsele din carne de porc. Aşa că dacă nu aveţi la îndemână piept de porc afumat sau cârnaţi de casă afumaţi, nu vă impacientaţi. Continuare …