marți, octombrie 3, 2023

Cum a apărut ideea de salariu minim

Un salariu minim este cea mai mică...

Se apropia Valentine’s Day

Te gândești cu drag la persoana specială...

Pietonii, luați în vizor de polițiști

ActualitatePietonii, luați în vizor de polițiști
- Advertisement -

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ, pentru reducerea riscului rutier, în special pentru combaterea indisciplinei pietonilor. 

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii rutieri și efectivele de la ordine publică au organizat o acţiune pe principalele drumuri din județ pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic, în special de către pietoni.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 71 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier. Dintre acestea, 16 sancţiuni au fost aplicate pietonilor indisciplinați, 35 pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, din care 1 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 1 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte încălcări ale legii.

Poliţiştii le recomandă pietonilor:

•              să fie atenţi la trafic, chiar şi atunci când traversează pe trecere!

Conducătorii auto sunt sfătuiţi:

•              să preîntâmpine orice eveniment neplăcut, în special accidentarea unui pieton în orice situaţie, nu doar în apropiere de trecerile pentru pietoni.

Alte titluri