sâmbătă 22 iunie 2024

.

Sfaturi pentru un sunet...

   Configurarea unui sistem de sunet frumos este unul dintre acele lucruri care pot...

Importanța asigurărilor de călătorie...

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că este vorba de o vacanță relaxantă...

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Lucruri pe care le...

Având în vedere că aproape jumătate dintre persoanele în vârstă au nevoie de...
AcasăActualitatePietonii, luați în...

Pietonii, luați în vizor de polițiști

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ, pentru reducerea riscului rutier, în special pentru combaterea indisciplinei pietonilor. 

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii rutieri și efectivele de la ordine publică au organizat o acţiune pe principalele drumuri din județ pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic, în special de către pietoni.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 71 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier. Dintre acestea, 16 sancţiuni au fost aplicate pietonilor indisciplinați, 35 pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, din care 1 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 1 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte încălcări ale legii.

Poliţiştii le recomandă pietonilor:

•              să fie atenţi la trafic, chiar şi atunci când traversează pe trecere!

Conducătorii auto sunt sfătuiţi:

•              să preîntâmpine orice eveniment neplăcut, în special accidentarea unui pieton în orice situaţie, nu doar în apropiere de trecerile pentru pietoni.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...