sâmbătă 20 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Pilot de weekend pe DN 11A: Un bărbat a condus beat și fără permis. A fost reținut

Un șofer beat și fără permis care a refuzat recoltarea de probe biologice a fost “internat” la dezalcooizare în arestul IPJ Bacău.

În timp ce patrulau pe DN 11A în zona comunei Căiuți, polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Onești au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din comuna Blăgești.

Însă, după verificările de rutină, aceștia au descoperit că șoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Situația a fost agravată de faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost supus testului cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă a refuzat acest lucru.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău, urmând ca cercetările să continue pentru a stabili întreaga situație.

De citit!

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...