Pilotul onestean Adrian Raspopa face echipa cu Sky Wellness

Sezonul competitional de raliuri din acest an gaseste echipajul bacauan Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu in plina pregatire.

Responsabila de masina pilotilor poreclita Emanuelle este echipa de la Pro Motor Ramnicu Valcea condusa de Mugurel Pirscoveanu,iar revizia completa “de iarna” a acesteia a fost sustinuta indeaproape de sfaturile celor de la Citroen Sport.

De conditia fizica a pilotului Adrian Raspopa se ocupa in acest an echipa din cadrul centrului de pregatire Sky Wellness: managerul Claudiu Osman -campion national de Kick Boxing si Muay Tay – si antrenorul Valentin Floricel.

,, Sustinem sportivii de performanta si credem ca pentru a face rezultate marcante ai nevoie de un mediu propice desfasurarii unor antrenamente intense, iar centrul Sky Wellness il ofera lui Adrian Raspopa acest comfort ‘’a declarat Claudiu Osman.

,, Sunt foarte bucuros si motivat de faptul ca pot lucra cu profesionisi intr-un mediu profesionist. Alaturi de Valentin urmaresc un program cu 4 antrenamente pe saptamana , bazat foarte mult pe exercitii cardio si de echilibru . Sunt mai mult decat convins ca o forma fizica foarte buna ma va apropia mai mult de ceea ce ne dorim anul acesta, si anume castigarea unui nou titlu in cadrul grupei 2WD.’’ –Adrian Raspopa.

Pe 7-8 martie, echipajul Adrian Raspopa – Catalin Grigoriu va efectua la Valea Uzului, langa Onesti, primul test pe asfalt cu modelul DS3 R3,. Sesiunea va fi monitorizata de Yann Chamelton – inginer la Citroen Sport.