miercuri, noiembrie 29, 2023

Ce trebuie să știi despre câinii Golden Retriever

Câinii Golden Retriever au o reputație bună,...

De ce dăm cadouri de Crăciun?

Dăruirea de cadouri în general este o...

“Pitbull” Atodiresei lupta pentru apararea titlului in “Gala Local Kombat” de la Onesti

ActualitateSport"Pitbull" Atodiresei lupta pentru apararea titlului in "Gala Local Kombat" de la Onesti
- Advertisement -

Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” din municipiul Onesti, va gazdui vineri, 7 decembrie, a.c., “Gala Local Kombat”, in cadrul careia luptatorul Ionut Atodiresei (30 de ani), va incerca sa-si apere centura “WAKO Pro Intercontinental”, la categoria 65 de kilograme. Eventul de la Onesti consta in introducerea a doua meciuri de “MMA” (Mixed Martial Arts), ceea ce va constitui potrivit celor declarate de promotorul Eduard Irimia, o “preselectie pantru Galele Superkombat transmise la nivel global in peste 75 de tari, astfel de calificari urmand sa aiba loc incepand din 2013 si in alte coturi ale lumii”.

De altfel, “Local Kombat Onesti” va fi un eveniment sportiv de exceptie, urmând sa prezinte marea finala “Superkombat” de pe 22 decembrie, care va avea ca locatie Capitala tarii.

“Pentru publicul tot mai avid de astfel de sporturi, am introdus doua categorii de lupte pe reguli de MMA, dar si câteva meciuri pe reguli de K-1 la categorii inferioare de greutate, care se anunta deosebit de spectaculoase. Sunt foarte multi sportivi talentati, iar acum au marea sansa de a demonstra ca pot face pasul spre circuitul Superkombat. Vom continua sa organizam si pe parcursul anului viitor gale de selectie in toata lumea, pentru a descoperi noi combatanti in cadrul acestui circuit”, a declarat Eduard Irimia.

În cadrul galei organizate la Onesti, vor mai urca în ring, pe lânga Atodiresei, sportivi precum Claudiu Badoi­ campionul “Local Kombat România” la categoria 72 kg, Miodrag Olar- campionul “Local Kombat România” la categoria 75 kg, Gabriel Flutur- câstigatorul finalei “Bodyguardul Forte Speciale”, Adrian Mitu, Cristian Milea si Danut Hurduc. In cele doua meciuri de MMA, România va fi reprezentata de suceveanul Gheorghe “Ursul Carpatin” lgnat, care se pregateste în SUA la prestigioasa academie “The Arena MMA”, si de Adrian Stoiti, de la “Metalbox” Arad, acestia urmând sa se confrunte in ring cu puternici luptatori din strainatate.

La gala de la Onesti vor participa si alti patru sportivi calificati în marea finala “Superkombat” de pe 22 decembrie: lsmael Londt, Benny Adegbuyi, Pavel Zhuravlev si Sebastian Ciobanu. La gala de la Onesti, se estimeaza a fi prezenti peste 2.000 de spectatori. Vom reveni cu aspecte si fotografii inedite din timpul reuniunii sportive de la Onesti, care se anunta a fi una de mare clasa.

Romulus Dan Busnea

FOTO: Promotorul Eduard Irimia (in stanga imaginii) si luptatorul “Pitbull” Atodiresei (dreapta)

Alte titluri