vineri, decembrie 1, 2023

Ce dăm de mâncare pisicilor?

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare...

Cum a apărut ideea de salariu minim

Un salariu minim este cea mai mică...

Ce trebuie să știm despre o yală electromagnetică

O yală magnetică este un dispozitiv de...

Poliția a schimbat programul unui bar, după o bătaie ca-n filme

ActualitatePoliția a schimbat programul unui bar, după o bătaie ca-n filme
- Advertisement -

Un bărbat de 25 de ani din comuna Gura-Văii a fost reținut de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni, bănuit de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Incidentul a avut loc în noaptea de 12/13.03.2023, când bărbatul ar fi agresat cu un obiect înțepător un tânăr de 21 de ani, pe terasa unui bar din comuna Răcăciuni, jud. Bacău. Tânărul agresat a necesitat îngrijiri medicale.

După 24 de ore de reținere, bănuitul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. În același timp, polițiștii au dispus măsuri pentru schimbarea programului de lucru al operatorului economic, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, ceea ce a dus la reducerea programului de lucru al societății de la ora 02:00 la ora 22:00.

Poliția continuă să investigheze cazul pentru a se stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a aduce în fața justiției pe toți cei implicați în comiterea infracțiunilor.

Alte titluri