vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Politia in actiune

Tânăr cercetat de poliţişti după ce a prezentat un certificat de înmatriculare fals

La data de 01 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au oprit în trafic, pe raza comunei Pânceşti, un tânăr, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul sătesc.

Tânărul a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare pentru care, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că acesta prezintă modificări la rubrica prevăzută următoarei inspecţii tehnice periodice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Cercetările continuă.

 Prins în magazin şi predat poliţiştilor

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 51 de ani, din comuna Mănăstirea Caşin, despre faptul că o persoană de sex masculin a pătruns fără drept în incinta magazinului său şi a încercat să sustragă bunuri, fiind surprins de acesta.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 15 ani, din comuna Mănăstirea Caşin.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

 Prins în flagrant delict de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat în flagrant delict, un localnic de 54 de ani care avea asupra sa mai multe coli de tablă.

Din verificări s-a stabilit că, bărbatul ar fi sustras 17 coli de tablă ce reprezentau învelişul izolator a unei conducte de agent termic. Acesta a fost prins de poliţişti şi condus la sediul de poliţie pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...