duminică, octombrie 1, 2023

Modul corect pentru a-ți spăla părul

Spălatul pe cap nu e chiar așa...

Cum prelungim durata de viață a unei imprimante laser

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să...

Politia locala vegheaza la Hramul Bacaului

OrasulPolitia locala vegheaza la Hramul Bacaului
- Advertisement -

În perioada 28.06.2019- 30.06.2019, polițiștii locali vor acționa în sistem integrat cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Bacău și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bacău pentru asigurarea măsurilor de menținere a ordinii și liniștii publice și fluidizarea traficului, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Hramul Bacăului 2019. Evenimentul se va desfășura în zona Stadionului Municipal Bacău, urmând ca circulația rutieră să fie închisă între orele 10.00-23.00, de vineri până duminică.

Totodată, lucrători ai Compartimentelor Protecția Mediului și Activitate Comercială din cadrul Poliției Locale a Municipiului Bacău vor lua măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale privind păstrarea curățeniei și depozitarea deșeurilor în locurile special amenajate precum și pentru protejarea populației împotriva activităților ilicite de comerț desfășurate cu ocazia manifestărilor de „Hramul Bacăului 2019”.

Precizam faptul că în perioada amintită, instituția noastră va suplimenta numărul de polițiști locali care vor acționa atât pedestru, cât și cu autospeciale, în zonele de agrement având ca obiectiv principal menținerea ordinii și liniștii publice, precum și siguranța traficului rutier.

Tuturor participanților la sărbătoarea Bacăului le urăm distracție plăcută și le recomandăm să manifeste un comportament civilizat și prudent în zonele aglomerate pentru bunurile de valoare pe care le dețin!

Alte titluri