duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportPolitist bacauan, medaliat...

Politist bacauan, medaliat cu bronz la campionatul mondial de judo din SUA

Agentul șef de poliție Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut bronzul la Campionatul Mondial Grand Masters Judo, care s-a desfășurat în Miami, Florida, în perioada 08-11 noiembrie a.c.

Competiția, organizată de Federația Internațională de Judo, a fost dedicată sportivilor de peste 30 de ani și a adunat la start 761 de sportivi din 46 de țări.

Lotul României a fost compus din 16 sportivi, o fată și 15 băieți.

Judoka băcăuan a luptat la categoria 100 de kg, și a căștigat trei meciuri prin ippon împotriva sportivilor din S.U.A, Franța și Brazilia, iar pentru medalia de bronz l-a învins pe americanul Kevin Leymeister.

În urma desfășurării competiției România a ocupat locul 17 în clasamentul pe echipe, sportivii noștri obținând aurul la fete categoria 57 kg, prin Sterea Lena, bronz la bărbați 100 kg., prin băcăuanul Mihai Gosav, 4 locuri V și un loc VII.

Grand Masters Championships marchează prima participare medaliată a unui sportiv băcăuan la o competițe de asemenea anvergură.

Polițistul Mihai Gosav este antrenorul lotului național de unifight a României, maestru unifight, de patru ori medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Unifight din 2008 – 2012 și vicecampion european în 2011.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...