sâmbătă 13 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportPoliţist medaliat la...

Poliţist medaliat la Campionatul European de Karate Tradiţional

Un poliţist băcăuan a obţinut trei medalii la cea de-a 34 ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional ce a avut loc la Piteşti. Agentul de poliţie a obţinut o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

În perioada 13-16 iunie a.c., în municipiul Piteşti a avut loc a 34 -a ediţie a Campionatului European de Karate Traditional. Acest eveniment a reunit sportivi practicanţi ai disciplinei karate tradiţional, din mai multe categorii de vârstă începând cu cadeţi- juniori -tineret, seniori şi veterani.

La eveniment au fost prezente delegaţii din 20 de ţări ale continentului, participând un număr de aproximativ 400 de sportivi .

Printre invitaţii de seamă au fost prezenţi Sensei Dr. Vladimir Iorga 10 Dan -Preşedinte ETKF (European Traditional Karate Federation), Sensei Dr. Ilija Iorga preşedinte WFF (World Fudokan Federation) – fondator al Fudokan – karate, Sensei Eligio Contarelli, şeful corpului de arbitri al ITKF, (International Traditional Karate Federation) , Oficiali ai federaţiei internaţionale , arbitrii şi oficiali ai FRKT (Federaţia de profil din România ), Ministrul Tineretului şi Sportului, reprezentanţi ai Autorităţii Locale, sponsori şi alte personalităţi.

Din Bacău , la acest Campionat a participat şi agent de poliţie Sorin Aştefănoaei , poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, centura neagra 4 Dan .

Acesta face parte din Clubul Sportiv Dinamo al I.P.J. Bacău, unde are calitatea de membru în Biroul Executiv al Clubului şi la acest Campionat European a obţinut pe podium : Locul 1- medalie de aur la Fuku-go (tur kata-kumite alternativ ) , Locul 2 -medalie de argint la kumite individual şi Locul 3 -medalie de bronz la kata individual.

Sportivul băcăuan a dedicat aceste rezultate, ZILEI EROILOR.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...