Poliţist medaliat la Campionatul European de Karate Tradiţional

Un poliţist băcăuan a obţinut trei medalii la cea de-a 34 ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional ce a avut loc la Piteşti. Agentul de poliţie a obţinut o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

În perioada 13-16 iunie a.c., în municipiul Piteşti a avut loc a 34 -a ediţie a Campionatului European de Karate Traditional. Acest eveniment a reunit sportivi practicanţi ai disciplinei karate tradiţional, din mai multe categorii de vârstă începând cu cadeţi- juniori -tineret, seniori şi veterani.

La eveniment au fost prezente delegaţii din 20 de ţări ale continentului, participând un număr de aproximativ 400 de sportivi .

Printre invitaţii de seamă au fost prezenţi Sensei Dr. Vladimir Iorga 10 Dan -Preşedinte ETKF (European Traditional Karate Federation), Sensei Dr. Ilija Iorga preşedinte WFF (World Fudokan Federation) – fondator al Fudokan – karate, Sensei Eligio Contarelli, şeful corpului de arbitri al ITKF, (International Traditional Karate Federation) , Oficiali ai federaţiei internaţionale , arbitrii şi oficiali ai FRKT (Federaţia de profil din România ), Ministrul Tineretului şi Sportului, reprezentanţi ai Autorităţii Locale, sponsori şi alte personalităţi.

Din Bacău , la acest Campionat a participat şi agent de poliţie Sorin Aştefănoaei , poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, centura neagra 4 Dan .

Acesta face parte din Clubul Sportiv Dinamo al I.P.J. Bacău, unde are calitatea de membru în Biroul Executiv al Clubului şi la acest Campionat European a obţinut pe podium : Locul 1- medalie de aur la Fuku-go (tur kata-kumite alternativ ) , Locul 2 -medalie de argint la kumite individual şi Locul 3 -medalie de bronz la kata individual.

Sportivul băcăuan a dedicat aceste rezultate, ZILEI EROILOR.