luni, decembrie 11, 2023

Cum să mai scazi din prețul RCA

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul...

Ce trebuie să știm înainte de a alege un broker de asigurări

Un broker de asigurări este o persoană...

Cum ne pregătim o trusă de prim-ajutor și ce punem în ea?

Pentru orice eventualitate și pentru a fi...

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Fapt diversInfractionalPoliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în zona trecerilor la nivel cu calea ferată
- Advertisement -

La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată de pe raza de competență a Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău.

Peste 80 de polițiști de la transporturi, rutieră, ordine publică şi jandarmi au desfăşurat activităţi în zona staţiilor şi haltelor de cale ferată. Cu această ocazie au fost monitorizate 20 de treceri la nivel cu calea ferată de pe raza județului Bacău, dintre care 3 semnalizate doar cu indicatoare rutiere și 17 semnalizate cu sisteme automate.

În cadrul acţiunii, efectivele de poliţişti au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.965, au reţinut 6 permise de conducere, în vederea suspendării şi 8 certificate de înmatriculare. Exemplu:

În cadrul acţiunii, poliţiştii din Hemeiuş au identificat doi conducători auto, un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 40 de ani, ambii din localitate care ar fi efectuat manevra de depăşire a unui alt autovehicul pe trrecerea la nivel cu calea ferată.

Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale şi ca măsură complementară, reţinerea permiselor de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Alte titluri