duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalPoliţiştii au acţionat...

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată de pe raza de competență a Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău.

Peste 80 de polițiști de la transporturi, rutieră, ordine publică şi jandarmi au desfăşurat activităţi în zona staţiilor şi haltelor de cale ferată. Cu această ocazie au fost monitorizate 20 de treceri la nivel cu calea ferată de pe raza județului Bacău, dintre care 3 semnalizate doar cu indicatoare rutiere și 17 semnalizate cu sisteme automate.

În cadrul acţiunii, efectivele de poliţişti au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.965, au reţinut 6 permise de conducere, în vederea suspendării şi 8 certificate de înmatriculare. Exemplu:

În cadrul acţiunii, poliţiştii din Hemeiuş au identificat doi conducători auto, un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 40 de ani, ambii din localitate care ar fi efectuat manevra de depăşire a unui alt autovehicul pe trrecerea la nivel cu calea ferată.

Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale şi ca măsură complementară, reţinerea permiselor de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...