duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPoliţiştii băcăuani au...

Poliţiştii băcăuani au acţionat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

Ieri, 04 aprilie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere produse pe drumurile publice aflate în competența structurilor de ordine publică din mediul rural.

Într-un interval de doar câteva ore, pe 21 drumuri judeţene din judeţul Bacău, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză cu dispozitivele de măsurare a vitezei omologate, ocazie cu care 65 de şoferi au fost depistaţi cu o viteză mai mare faţă de cea maxim admisă pe un anumit sector de drum, 6 dintre aceştia fiind nevoiţi să tragă pe dreapta întrucât au apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie, depăşind 100 km/h în localităţi, fapt pentru care li s-au reţinut permisele de conducere.

Pentru alte abateri de la normele rutiere, alți 5 conducători auto au rămas temporar fără permise de conducere, iar 9 fără certificate de înmatriculare.

Căruțașii și bicicliștii nu au fost nici ei neglijați, o mare parte dintre aceştia fiind testaţi cu etilotestul pentru a constata dacă au consumat băuturi alcoolice înainte de a se pune în mișcare pe drumurile publice.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 208 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 98.820 de lei.

Acest gen de acţiuni vor continua…

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...