miercuri, noiembrie 29, 2023

O dilemă mereu actuală: Cât să cer pentru munca mea?

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o...

Ce se poate întâmpla dacă nu ne tratăm hernia de disc

Hernia de disc a coloanei vertebrale este...

Politistii bacauani au facut razie pentru depistarea soferilor bauti

OrasulPolitistii bacauani au facut razie pentru depistarea soferilor bauti
- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Bacău, au desfășurat în noaptea de 27/28.10.2012, o acțiune pe raza județului, care a avut drept scop depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acestei activități, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 4 pentru pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Totodată, au fost aplicate 58 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.660 lei și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice un număr de 11 permise de conducere.

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti, l-a depistat în flagrant pe Romică I., de 45 de ani, din comuna Zemeş, în timp ce conducea un autoturism pe D.J 17 în localitatea Zemeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,47mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Ion M., de 27 de ani, din comuna Blăgeşti, a fost depistat la data de 27.01.2012, în jurul orei 21.50, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 192, în interiorul localităţii Blăgeşti, având o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Buhuşi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Mihăiţă P., de 34 de ani, din comuna Parincea, a fost depistat în timp ce conducea pe DJ 252 A, pe raza localităţii Parincea, un tractor care nu avea montate plăcuţe de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că Mihăiţă P. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul pe care îl conducea nu este înmatriculat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Iulian B., de 20 de ani, din comuna Cleja a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 165, în interiorul localităţii Cleja şi avea o concentraţie alcoolică în sânge de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Alte titluri