luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPolitistii bacauani au...

Politistii bacauani au facut razie pentru depistarea soferilor bauti

Polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Bacău, au desfășurat în noaptea de 27/28.10.2012, o acțiune pe raza județului, care a avut drept scop depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acestei activități, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 4 pentru pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Totodată, au fost aplicate 58 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.660 lei și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice un număr de 11 permise de conducere.

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti, l-a depistat în flagrant pe Romică I., de 45 de ani, din comuna Zemeş, în timp ce conducea un autoturism pe D.J 17 în localitatea Zemeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,47mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Ion M., de 27 de ani, din comuna Blăgeşti, a fost depistat la data de 27.01.2012, în jurul orei 21.50, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 192, în interiorul localităţii Blăgeşti, având o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Buhuşi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Mihăiţă P., de 34 de ani, din comuna Parincea, a fost depistat în timp ce conducea pe DJ 252 A, pe raza localităţii Parincea, un tractor care nu avea montate plăcuţe de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că Mihăiţă P. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul pe care îl conducea nu este înmatriculat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Iulian B., de 20 de ani, din comuna Cleja a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 165, în interiorul localităţii Cleja şi avea o concentraţie alcoolică în sânge de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...