miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitatePolițiștii băcăuani au...

Polițiștii băcăuani au reținut 30 de certificate de înmatriculare

Poliţiştii băcăuani au continuă activităţile de prevenire şi combatere a accidentelor de circulaţie. Activităţile din trafic, din acest week-end, au vizat prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, îndeosebi viteza excesivă și consumul de alcool la volan.

  În acest week-end efectivele de poliție rutieră au efectuat o acțiune, pe drumurile publice din judeţ, pe linia combaterii cauzelor generatoare de accidente rutier şi a consumului de alcool.

Polițiștii au aplicat în total 607 sancțiuni contravenţionale, din care 13 pentru conducerea sub influența alcoolului și 204 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea au constatat 13 infracțiuni și au reținut 57 de permise de conducere, din care 18 pentru conducerea sub influența alcoolului și 19 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Totodată 30 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

Polițiștii rutieri acționează zilnic pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație. Astfel, atrag atenția asupra necesității formării unor comportamente rutiere responsabile, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație de către toți participanții la traficul rutier.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...