sâmbătă 13 iulie 2024

.

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...

Ce trebuie să știi...

Sarcina ectopică este o complicație a sarcinii în care embrionul se atașează în...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...
AcasăActualitatePolițiștii băcăuani, la...

Polițiștii băcăuani, la vânătoare de bețivi și drogați

În acest weekend poliţiştii rutieri acționează pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și siguranța traficului rutier. 

În perioada 22-24 iulie a.c., poliţiştii rutieri acţionează pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

  Astfel, polițiștii băcăuani desfășoară activități în scopul depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

 În derularea acțiunilor, polițiștii rutieri folosesc aparatele drugtest și etilotest.

  La activități participă și polițiști ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității care prezintă șoferilor principalele pericole la care se expun în urma consumului de alcool sau de droguri.

              Totodată, în contextul temperaturilor ridicate, polițiștii le adresează recomandări șoferilor pentru o deplasare în siguranță.

  Acțiunile polițiștilor rutieri, atât cele preventive, cât și cele pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere vor continua.

 

Recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să respecte legislația rutieră, iar conducătorilor auto să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...