duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitatePolițiștii continuă să...

Polițiștii continuă să amendeze pentru lipsa măștilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu jandarmii băcăuani au desfășurat activități, în perioada 22-23 ianuarie a.c., cu privire la noile reglementări legislative în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Activităţile au avut loc în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificate/ legitimate 3.332 de persoane. De asemenea, au fost controlate 232 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.
Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea a mijloacelor de transport de persoane, fiind oprite pentru control 642 de astfel de autovehicule.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în baza Legii nr.55 din 2020 a căror valoare este de 7.000 de lei.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...