vineri, septembrie 29, 2023

Antreprenoriatul și importanța mentoratului în dezvoltarea profesională

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul...

Două suplimente alimentare pentru sănătatea ta

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul...

Ce nu trebuie să faceți atunci când alegeți tapetul

Tapetul poate transforma total o cameră. Are...

Polițiștii continuă să amendeze pentru lipsa măștilor

ActualitatePolițiștii continuă să amendeze pentru lipsa măștilor
- Advertisement -

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu jandarmii băcăuani au desfășurat activități, în perioada 22-23 ianuarie a.c., cu privire la noile reglementări legislative în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Activităţile au avut loc în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificate/ legitimate 3.332 de persoane. De asemenea, au fost controlate 232 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.
Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea a mijloacelor de transport de persoane, fiind oprite pentru control 642 de astfel de autovehicule.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în baza Legii nr.55 din 2020 a căror valoare este de 7.000 de lei.

Alte titluri