duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPOLIŢIŞTII VOR LUA...

POLIŢIŞTII VOR LUA MĂSURI SPECIALE CU OCAZIA MINIVACANŢEI DE 1 MAI

Peste 200 de poliţişti băcăuani vor fi prezenţi la datorie zilnic, în perioada minivacanţei de 1 mai. Astfel, în perioada 28.04-02.05 a.c, poliţiştii vor adopta cele mai eficiente măsuri în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative.
Zilnic peste 200 de polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, investigaţii criminale și de la alte structuri se vor afla în stradă şi vor avea ca prioritate protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

Echipajele de poliţie rutieră şi ordine publică vor fi prezente în majoritatea locurilor cu flux de persoane. Totodată, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale vor intensifica activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor de natură judiciară.

Peste 80 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Înainte de a pleca la drum, recomandăm conducătorilor auto să verifice starea autovehiculului, să se asigure de buna funcţionare a frânei de serviciu, a celei de mână, a instalaţiilor de iluminare-semnalizare.

De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor din trafic şi să respecte regimul legal de viteză.

Totodată, aceştia au obligaţia să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule.

Poliţiştii vă urează DRUM BUN şi fără evenimente rutiere!

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...