luni 15 iulie 2024

.

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Erupția dentară: O etapă...

Erupția dentară este un proces inevitabil în dezvoltarea fiecărui bebeluș, marcând o etapă...

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...
AcasăCulinarPommes de terre...

Pommes de terre paysannes au blanc de poulet

Denumirea preparatului sper că nu v-a speriat :). Dacă ziceam direct „cartofi ţărăneşti cu piept de pui” n-ar mai fi fost aşa de interesant. Sunt nişte cartofi „ţărăneşti” un pic mai altfel. Am renunţat la clasicul porc pe care l-am înlocuit cu pieptul de pui, pe care l-am „globalizat” aromându-l cu oleacă de ghimbir ras. A ieşit ceea ce se vede. Mâncare aleasă,  n’est ce pas?

Ce vă trebuie ?

100 – 150 g piept de pui (pot fi şi „căzături” de la alte mâncăruri mai elevate);

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....