joi, noiembrie 30, 2023

Ce trebuie să știi despre sarcina extra-uterină

Sarcina ectopică este o complicație a sarcinii...

10 întrebări frecvente despre plăcile ceramice

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu...

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele ‘în formă’

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat...

Pompierii bacauani nu au odihna. Vezi unde au intervenit luni

Fapt diversPompierii bacauani nu au odihna. Vezi unde au intervenit luni
- Advertisement -

Incendiu în oraşul Comăneşti

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 10.49, Garda de Intervenţie Comăneşti a intervenit în oraşul Comăneşti, str. Crinului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un buncăr cu rumeguş, din incinta unei societăţi comerciale.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de către personalul firmei.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă o scânteie mecanică, au ars circa 200 kg deşeuri rumeguş şi 55 de saci de filtrare a prafului de rumeguş.

Incendiu în comuna Dofteana

Luni, 26 noiembrie a.c., la ora 16.11, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Dofteana, sat Cucuieţi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o căruţă cu fân aflată în curtea numitului S. C., în vârstă de 37 de ani.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Dofteana, care a acţionat cu o autospecială şi 4 voluntari.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei pentru a genera incendiul, au ars circa 500 kg plante furajere şi 2 anvelope de la căruţă.

Incendiu în comuna Racova

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 16.17, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Racova pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa numitului F. M., în vârstă de 49 de ani.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars circa 50 mp mansardă lemn şi bunuri electrocasnice din doua camere.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Buhuşi.

Alte titluri