duminică 14 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversPompierii bacauani nu...

Pompierii bacauani nu au odihna. Vezi unde au intervenit luni

Incendiu în oraşul Comăneşti

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 10.49, Garda de Intervenţie Comăneşti a intervenit în oraşul Comăneşti, str. Crinului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un buncăr cu rumeguş, din incinta unei societăţi comerciale.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de către personalul firmei.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă o scânteie mecanică, au ars circa 200 kg deşeuri rumeguş şi 55 de saci de filtrare a prafului de rumeguş.

Incendiu în comuna Dofteana

Luni, 26 noiembrie a.c., la ora 16.11, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Dofteana, sat Cucuieţi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o căruţă cu fân aflată în curtea numitului S. C., în vârstă de 37 de ani.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Dofteana, care a acţionat cu o autospecială şi 4 voluntari.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei pentru a genera incendiul, au ars circa 500 kg plante furajere şi 2 anvelope de la căruţă.

Incendiu în comuna Racova

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 16.17, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Racova pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa numitului F. M., în vârstă de 49 de ani.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars circa 50 mp mansardă lemn şi bunuri electrocasnice din doua camere.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Buhuşi.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...