Pompierii bacauani nu au odihna. Vezi unde au intervenit luni

Incendiu în oraşul Comăneşti

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 10.49, Garda de Intervenţie Comăneşti a intervenit în oraşul Comăneşti, str. Crinului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un buncăr cu rumeguş, din incinta unei societăţi comerciale.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de către personalul firmei.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă o scânteie mecanică, au ars circa 200 kg deşeuri rumeguş şi 55 de saci de filtrare a prafului de rumeguş.

Incendiu în comuna Dofteana

Luni, 26 noiembrie a.c., la ora 16.11, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Dofteana, sat Cucuieţi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o căruţă cu fân aflată în curtea numitului S. C., în vârstă de 37 de ani.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Dofteana, care a acţionat cu o autospecială şi 4 voluntari.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei pentru a genera incendiul, au ars circa 500 kg plante furajere şi 2 anvelope de la căruţă.

Incendiu în comuna Racova

Luni, 26 noiembrie 2012, la ora 16.17, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Racova pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa numitului F. M., în vârstă de 49 de ani.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars circa 50 mp mansardă lemn şi bunuri electrocasnice din doua camere.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Buhuşi.