luni, decembrie 11, 2023

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este...

Ce greșeli facem când punem o mașină în vânzare

Vrem să ne vindem mașina și ne...

Cum prelungim durata de viață a unei imprimante laser

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să...

Pompierii bacauani si-au sarbatorit veteranii

OrasulPompierii bacauani si-au sarbatorit veteranii
- Advertisement -

Ca în fiecare an, premergător sărbătorii pascale, instituţia noastră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău), iniţiază un proiect prin care sprijină persoanele suferinde, fie copii sau bătrâni.

În acest an, personalul I.S.U.J. Bacău a trecut pragul veteranilor de război pompieri și urmașilor acestora, cu ocazia aniversării Zilei Veteranilor de Război şi a sărbătorilor pascale, pentru a le dărui pachete cu alimente și a le transmite multă sănătate, viață lungă și liniștită acestor bravi eroi. Spiritul de camaraderie, o punte ce leagă toate generațiile de salvatori, a fost prezent la fiecare întâlnire cu cei care și-au făcut meseria sub tirul armelor și bombardamentele inamicilor.

Cadrele I.S.U.J. Bacău şi preşedintele A.N.C.M.R.R. Bacău s-au deplasat la domiciliile a doi veterani de război pompieri, din municipiul Bacău, unde au fost primiți cu brațele deschise și cu povești impresionante despre intervențiile desfășurate în condiții extrem de periculoase.

Pachetele cu alimente de bază și produse specifice sărbătorilor oferite veteranilor de război pompieri au fost cumpărate prin contribuţia benevolă a cadrelor unităţii.

Alte titluri