26.1 C
Bacau

Pompierii descuie usile

De stiut!

Luni, 25 martie a.c., la ora 17.00, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Valea Albă, pentru deblocarea uşii de acces în apartamentul numitei C. V., în vârstă de 60 de ani, situat la etajul I al imobilului. Accesul în locuinţă s-a realizat prin forţarea uşii. Proprietara a fost găsită în interiorul apartamentului, căzută în hol şi acuza dureri la membrul inferior drept, prezentând suspiciune de fractură la nivelul femurului.

La locul evenimentului s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, care a acordat primul ajutor calificat proprietarei şi a transportat pacienta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

La ora 18.05, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Radu Negru, pentru deblocarea uşii de acces în apartamentul numitei C. L., amplasat la etajul II al imobilului. Accesul în locuinţă s-a realizat cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la dormitor. În interiorul apartamentului se afla fiica proprietarei, C. B. în vârstă de 11 ani, care dormea.

La ora 20.39, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Logofăt Tăutu, pentru deblocarea uşii de acces în apartamentul numitei S. N., în vârstă de 51 ani. Accesul în locuinţă s-a realizat prin forţarea uşii. În interiorul apartamentului se aflau proprietara locuinţei şi minora M. I. în vârstă de 3 luni, care dormeau.

- Advertisement -

Ultimele stiri