miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitatePompierii din Moinești...

Pompierii din Moinești aduc bucurie în Ajunul Crăciunului pentru familii nevoiașe

Într-o misiune specială de Ajun, eroii din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au demonstrat încă o dată că spiritul sărbătorilor de iarnă este despre a dărui și a împărți bucurie celor care au nevoie de ea.

Ajunul Crăciunului a fost marcat într-un mod cu totul aparte pentru membrii Detașamentului de Pompieri Moinești, care au decis să facă o diferență în viața unor familii nevoiașe din comunitate. Într-o acțiune plină de emoție și solidaritate, pompierii au adus zâmbete pe chipurile celor aflați în dificultate.

Întâlnirea de astăzi a fost despre mai mult decât ajutor material; a fost despre emoții puternice, despre speranță, despre fericire și, mai presus de toate, despre a aduce aproapele mai aproape într-un moment special al anului. Pompierii au fost întâmpinați cu inimile deschise și cu lacrimi de bucurie de către familiile vizitate.

“Este un privilegiu să fim aici și să putem aduce puțină lumină în viețile celor care trec prin momente dificile. În această noapte magică, vrem să transmitem un strop de căldură și sărăcilor, să le amintim că nu sunt singuri și că comunitatea este alături de ei,” a declarat comandantul detașamentului, sublocotenentul Andrei Popescu.

Eforturile lor au fost întâmpinate cu recunoștință și emoție, iar familiile au primit cadouri și bunătăți pentru masa de Crăciun. Pompierii au adus nu doar pachete cu alimente și jucării pentru cei mici, ci și speranța că există o comunitate unită și solidară care îi susține.

Într-un mesaj special, pompierii din Moinești le-au transmis celor pe care i-au vizitat urări de bine și speranță pentru viitor: “Le dorim celor pe care i-am vizitat, ca viața să le aducă mult mai multă bucurie decât am reușit noi să ducem astăzi în casele lor! Sărbători fericite și un An Nou plin de realizări și împliniri!”

Această inițiativă a Detașamentului de Pompieri Moinești nu doar că a adus lumina sărbătorilor în viețile celor nevoiași, ci a ilustrat și spiritul solidarității și implicării comunitare în această perioadă specială a anului.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...