marți 11 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarPorc cu hribi...

Porc cu hribi în bere brună

Mă uit peste lista de articole referitoare la mâncărurile cu carne de porc și, în afară de tochituri, văd că majoritatea au la bază doar tăieturi din zona superioară (a prețului, nu a porcului): cotlet, ceafă, mușchiuleț.

Păi să mai zicem ceva și despre bucățile care sunt (încă) relativ ieftine. Și să vedem ce am putea încropi la repezeală dintr-o bucată de pulpă de porc, fără să umplem toată bucătăria de vase murdare, fără să jegozim excesiv aragazul și, vară fiind, făra să ne topim lângă foc.

Iar dacă simțim că ne topim, să avem antidotul la îndemână.

beri

Articolul integral, AICI.

De citit!

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....

Salată de andive cu brânză și ton

Nu știu cât de mult vă dați în vânt după andive. Mie unuia, îmi plac. Fie că sunt în prealabil opărite și apoi date la cuptor (ca aici sau aici), fie că sunt crude, încorporate în diferite salate, alături de...