6.1 C
Bacău
vineri, martie 24, 2023

Cum să devii un șoarece de bibliotecă

Da, știu, cititul pare să nu mai...

Tot ceea ce trebuie să știi despre aparatele dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție...

Cum au apărut băncile și sistemul bancar? Puțină istorie

Istoria sistemului bancar a început cu primele...

Porc cu hribi în bere brună

CulinarPorc cu hribi în bere brună
- Advertisement -

Mă uit peste lista de articole referitoare la mâncărurile cu carne de porc și, în afară de tochituri, văd că majoritatea au la bază doar tăieturi din zona superioară (a prețului, nu a porcului): cotlet, ceafă, mușchiuleț.

Păi să mai zicem ceva și despre bucățile care sunt (încă) relativ ieftine. Și să vedem ce am putea încropi la repezeală dintr-o bucată de pulpă de porc, fără să umplem toată bucătăria de vase murdare, fără să jegozim excesiv aragazul și, vară fiind, făra să ne topim lângă foc.

Iar dacă simțim că ne topim, să avem antidotul la îndemână.

beri

Articolul integral, AICI.

Alte titluri