sâmbătă 12 octombrie 2024

.

Importanța aparatului de aer...

Aparatul de aer condiționat și filtrul HEPA au devenit două componente esențiale în...

Explorarea Naturii cu stil:...

Atunci când pasiunea pentru explorarea naturii se îmbină cu confortul și performanța, alegerea...

Ardeiul gras: fruct pentru...

Capsicum este numele genului de plante cu flori și fructele lor pe care...

Benzi LED: Ce le...

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea și flexibilitatea lor. Acestea au multe...
AcasăCulinarPorc în sos...

Porc în sos dulce-acrișor

Un preparat specific bucătăriei tailandeze, ușor de încropit din ingrediente aflate la îndemână O rețetă pe care am preluat-o de aici (p. 122),

118

am înjumătățit cantitățile (rezultând o “cină pentru doi”) și am mai făcut ceva modificări nesemnificative pe ici, pe colo, prin punctele esențiale 😉

107

Înainte de a vă apuca de treabă, un sfat bine de urmat: pregătiți-vă din timp toate ingredientele, astfel încât să fie gata de aruncat în wok (sau în tigaie). Povața este în general valabilă pentru toate preparatele “asiatice” pe care noi europenii le facem la wok, indiferent că e vorba de mâncăruri chinezești, tailandeze etc.

115

Articolul integral este doar la un click distanță.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....