.

Hernia inghinală: Cauze, simptome...

Hernia inghinală este o afecțiune frecventă care apare atunci când o parte a...

Cum să vă îmbrăcați...

Cel mai important lucru de reținut este că stratificarea este cel mai eficient...

Ce trebuie să știți...

Am crescut într-un apartament plin cu plante. Cea mai mare era o iederă...

Top 5 măsuri preventive...

Achiziția unei mașini la mâna a doua poate părea o afacere avantajoasă, însă...
AcasăCulinarPorc în zece...

Porc în zece arome cu tăieței de orez

100

Deși nu locuiesc în Caracal, la mine în oraș există un restaurant cu specific chinezesc, restaurant care se numește Latin ( :) ). Cred că în meniul lor am văzut pentru prima dată “Pui în cinci arome” și “Pește în cinci culori”. M-am gândit că, asemenea primarului de București, aș putea intra și eu în Cartea Recordurilor cu preparatul având cele mai multe arome. Am zis că zece ar fi, pentru început, suficiente: cardamom, ceapă verde, chilli, ghimbir, mentă, nucșoară, piper,  scorțișoară,  sherry,  vin roșu  (n-am numărat aici aroma sosului de soia, nici n-am ținut cont de multiculturalitatea piperului, un amestec de alb, roșu, verde și negru). Drept suport pentru arome am ales, evident, porcul. Să vedem (și mai ales să gustăm) ce-a ieșit.

Continuare …