sâmbătă 13 iulie 2024

.

Ne va lovi criza energetică?

În mod normal, războiul din Ucraina și sancțiunile impuse de Occident Rusiei nu...

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...

Tot ce trebuie să...

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți vinzi mașina în România trebuia să...

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....
AcasăActualitatePort de obiecte...

Port de obiecte periculoase la Hramul Bacăului

 Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, împreună cu polițiști, pompieri și polițiști locali acționează în vederea asigurării unui climat de siguranță pentru persoanele aflate în Parcul Catedralei la “Hramul Bacăului 2022” și în zonele adiacente acestuia.

                          Ieri seară, jandarmii băcăuani, care asigurau ordinea și siguranța publică au fost sesizați de către un tânăr de 17 ani că a fost amenințat cu un cuțit de către un alt tânăr .

                          In câteva minute, jandarmii au reușit să-l identifice, fiind vorba de un tânăr de 15 ani, care pe fondul unui conflict spontan l-a amenințat cu un cuțit de tip briceag cu lama de 10 centimetri.

                          Ulterior, au fost sunați și chemați la fața locului și părinții tânărului, care au fost conduși la sediul unității.

                           Jandarmii i-au intocmit tânărului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul sau folosirea de obiecte periculoase” și ” amenințare”, fapte prevazute și pedepsite de Codul Penal.

                          Actele procedurale întocmite au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

                          Jandarmii băcăuani se asigură că manifestarea cultural-artistică se desfășoară fără incidente, având în atenție și combaterea/traficul de substanțe interzise.

                          În cazul în care observați comiterea unor astfel de fapte, vă rugăm să vă adresați celei mai apropiate patrule de ordine publică, pentru aplicarea măsurile legale ce se impun.

                          Dacă aveți nevoie de sprijin, vom fi în preajma voastră!

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...