Ingrediente: Blaturi cacao: 14 oua, 2 fiole esenta rom, 16 linguri zahar, 12 linguri faina, 6 linguri cacao, 1 plic praf de copt. Crema de oua si lapte condensat: 1 cutie lapte condensat ucrainean, 6 oua, 8 linguri zahar, Esenta vanilie, 1 pachet Rama. Pt. ornat: Cocos, Zahar pudra, Sirop zahar. Pentru blatul de cacao dati ingredientele in doua pentru ca sunt pentru ambele blaturi. Asa ca faceti un blat din sapte albusuri batute spuma cu un praf de sare, 8 linguri zahar. Adaugati apoi 7 galbenusuri, 6 linguri de faina, ½ din plicul de praf de copt si 3-4 linguri cacao. Puneti blatul in tava…continuare
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...