.

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Eficiența energetică a plitelor...

În ultimele decenii, plitele cu inducție au devenit o opțiune populară în bucătăriile...

Lucruri pe care le...

Având în vedere că aproape jumătate dintre persoanele în vârstă au nevoie de...

Ne va lovi criza energetică?

În mod normal, războiul din Ucraina și sancțiunile impuse de Occident Rusiei nu...
AcasăCulinarPrajitura cu foi,...

Prajitura cu foi, miere de albine, lapte condensat si nuci

Ingrediente: Foile: 2 oua, 60 g unt, 150 g zahar, 2 linguri miere de albine, 1/2 plic praf de copt, 600 g faina. Crema: 2 oua 1 lingura miere, 60 g unt 2 cutii lapte condensat 150 g nuci macinate Veti coace cinci foi, pe fundul unei tavi. Puneti intr-un vas care nu lipeste, pe foc, mierea si zaharul sa se topeasca. Adaugati apoi untul. Dati deoparte sa se raceasca. Intr-un castron cerneti faina si praful de copt si puneti peste ea zaharul topi cu untul. Framantati bine. Impartiti aluatul obtinut in cinci bucati. Ungeti fundul tavii cu ulei. Intindeti apoi foaia direct pe fundul tavii… continuare