Prajitura Raffaello

Ingrediente: Crema: 1 l smantana pentru frisca, 1 kg ciocolata alba, 2 linguri lichior de cocos sau lapte de cocos, 2 picaturi esenta migdale. Blat cocos: 7 albusuri, 150 g fulgi cocos, 7 linguri zahar, 2-3 linguri faina, ½ plic praf de copt, – 2-3 picaturi esenta vanilie.

Blat de baza: 5 oua, 10 linguri zahar, 5 linguri ulei, 5 linguri lapte cocos sau lapte amestecat cu 3 linguri lichior de cocos, 1 plic zahar vanilat, 1 plic praf de copt. – 1 cutie lapte cocos pentru insiropat si blaturi; – 100 g fulgi cocos la ornat. Incepeti intai cu preparearea cremei, de cu seara. Smantana pentru…continuare

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentPrajitura cu malai
Articolul următorNamaste, Sega