vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPrefectul Claudiu-Octavian Şerban...

Prefectul Claudiu-Octavian Şerban a condus şedinţa de bilanţ şi planificare a Colegiului Prefectural

Miercuri, 27 februarie 2012, la sala mare a Palatului Administrativ s-a desfăşurat şedinţa Colegiului Prefectural având două teme majore de analiză şi dezbatere: Stadiul realizării Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2012 precum şi prezentarea şi aprobarea Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2013.

Şedinţa a fost condusă de prefectul judeţului Bacău, domnul Claudiu-Octavian Şerban, prima parte fiind dedicată analizei stadiului Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2012, analiză ce a acoperit 15 domenii de acţiune ( ANEXA1).

Prezentarea realizată a evidenţiat atingerea obiectivelor stabilite pentru anul 2012, rezultatele bune obţinute fiind apreciate şi de prefectul judeţului Claudiu-Octavian Şerban:“A fost un an în care am muncit cu toţii şi am depus eforturi pentru atingerea obiectivelor. Vreau să felicit întreaga echipă a Colegiului Prefectural pentru această reuşită şi doresc să vă reamintesc că toate aceste reuşite au un beneficiar final: cetăţeanul judeţului Bacău! ”

Partea a doua a întâlnirii a fost dedicată prezentării obiectivelor derivate, acoperind 24 domenii de acţiune, aşa cum au reieşit din programul de Guvernare pe anul 2013 (ANEXA2).

Cele două rapoarte supuse analizei Colegiului Prefectural au fost aprobate cu unanimitate de voturi consfinţindu-se, astfel, încheierea unui ciclu de activitate şi deschiderea unuia nou.

“ Întâlnirea de astăzi nu este doar un moment de bilanţ ci şi de planificare şi decizie. Avem în faţă un an la fel de provocator, cu obiective îndrăzneţe şi eforturi pe măsură. Contez pe dedicaţia, angajamentul şi implicarea dumneavoastră!”, a adăugat în încheiere prefectul Claudiu-Octavian Şerban.

Cancelaria Prefectului

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...