18.9 C
Bacau

Prefectul Claudiu-Octavian Şerban a condus şedinţa de bilanţ şi planificare a Colegiului Prefectural

De stiut!

Miercuri, 27 februarie 2012, la sala mare a Palatului Administrativ s-a desfăşurat şedinţa Colegiului Prefectural având două teme majore de analiză şi dezbatere: Stadiul realizării Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2012 precum şi prezentarea şi aprobarea Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2013.

Şedinţa a fost condusă de prefectul judeţului Bacău, domnul Claudiu-Octavian Şerban, prima parte fiind dedicată analizei stadiului Planului de acţiuni privind obiectivele derivate din Programul de Guvernare pe anul 2012, analiză ce a acoperit 15 domenii de acţiune ( ANEXA1).

Prezentarea realizată a evidenţiat atingerea obiectivelor stabilite pentru anul 2012, rezultatele bune obţinute fiind apreciate şi de prefectul judeţului Claudiu-Octavian Şerban:“A fost un an în care am muncit cu toţii şi am depus eforturi pentru atingerea obiectivelor. Vreau să felicit întreaga echipă a Colegiului Prefectural pentru această reuşită şi doresc să vă reamintesc că toate aceste reuşite au un beneficiar final: cetăţeanul judeţului Bacău! ”

Partea a doua a întâlnirii a fost dedicată prezentării obiectivelor derivate, acoperind 24 domenii de acţiune, aşa cum au reieşit din programul de Guvernare pe anul 2013 (ANEXA2).

Cele două rapoarte supuse analizei Colegiului Prefectural au fost aprobate cu unanimitate de voturi consfinţindu-se, astfel, încheierea unui ciclu de activitate şi deschiderea unuia nou.

“ Întâlnirea de astăzi nu este doar un moment de bilanţ ci şi de planificare şi decizie. Avem în faţă un an la fel de provocator, cu obiective îndrăzneţe şi eforturi pe măsură. Contez pe dedicaţia, angajamentul şi implicarea dumneavoastră!”, a adăugat în încheiere prefectul Claudiu-Octavian Şerban.

Cancelaria Prefectului

- Advertisement -

Ultimele stiri