Prefectul judeţului Bacau a dispus restricţionarea circulaţiei pe două drumuri naţionale

Prefectul judeţului Bacău, Claudiu Şerban, a dispus, duminică, restricţionarea circulaţiei în zona DN2F pe ruta Bacău – Vaslui, precum şi DN 241 pe porţiunea Izvorul Berheciului – Coloneşti, ”pentru evitarea blocajelor din cauza viscolului şi crearea condiţiilor de deszăpezire pentru utilajele aflate în acţiune”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Carmen Cioltan, pe restul şoselelor din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, fără blocaje, şi ”nu există localităţi izolate, ca urmare a derulării programului stabilit de întreţinere a drumurilor aplicat ori în curs de aplicare”.

”Comandamentul judeţean de iarnă monitorizează în permanenţă situaţia din teren, trimiţând utilaje şi alte resurse în zonele ce necesită intervenţii de urgenţă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bacău.

Începând din cursul serii trecute în judeţul Bacău ninge aproape în continuu, zăpada căzută atingând duminică, la orele 12,00, aproximativ 25 cm numai în ultimele 14 ore, în municipiul Bacău. AGERPRES