joi, noiembrie 30, 2023

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente,...

Trei trenduri pentru pasionatii de telefoane mobile

Desi nu mai este o noutate faptul...

Premieră sportivă în stațiunea de la poalele Nemirei

OrasulPremieră sportivă în stațiunea de la poalele Nemirei
- Advertisement -

Stațiunea Slănic-Moldova este astăzi, 23 septembrie, gazda Concursului Național de Dans Sportiv ,,Cupa Slănic-Moldova”, ediția a I-a, în organizarea Clubului de Dans Sportiv ,,Adamas” Bacău, în parteneriat cu Primăria Orașului Slănic-Moldova, sub egida Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Evenimentul va avea loc în Sala de Sport a orașului-stațiune, cu începere de la ora 8.00 și va reuni perechi de dansatori consacrați din Bacău, Iași, Suceava, Piatra Neamț, Galați, Brăila, Brașov, Miercurea Ciuc și Bistrița, dar și din Republica Moldova, ceea ce conferă competiției caracter internațional chiar de la ediția inaugurală.

Sportivii se vor întrece pe categorii de vârstă și pe clase valorice, mixt sau la cele două secțiuni, dansurile Standard și cele Latino-Americane. Competiția se va bucura de un aport semnificativ din partea F.R.D.S. care a delegat la acest eveniment nume sonore din arbitrajul românesc precum și alte personalități din cadrul federației care vor asigura buna desfășurare a concursurilor.

„Suntem la început de sezon și sperăm ca la competiția organizată de noi sportivii noștri să aibă un start lansat. Chiar dacă este la prima ediție, deja s-au înscris numeroase perechi, sportivi de valoare, ceea ce demonstrează că ei și antrenorii lor au încredere în competițiile organizate de către clubul nostru”, a declarat Romeo Tanasă, președintele Clubului de Dans Sportiv Adamas Bacău.

Domnia sa a mai precizat că a ales ca această competiție să se desfășoare la Slănic-Moldova, din dorința de a promova această zonă turistică mirifică din județul nostru și a lansat totodată și o invitație iubitorilor de dans sportiv, iubitorilor de sport, artă și frumos, nu în ultimul rând, iubitorilor de natură, având în vedere superbul peisaj pe care îl oferă minunatul colț de rai, care este stațiunea Slănic-Moldova.

Text adaptat și actualizat de Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri