duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPremieră sportivă în...

Premieră sportivă în stațiunea de la poalele Nemirei

Stațiunea Slănic-Moldova este astăzi, 23 septembrie, gazda Concursului Național de Dans Sportiv ,,Cupa Slănic-Moldova”, ediția a I-a, în organizarea Clubului de Dans Sportiv ,,Adamas” Bacău, în parteneriat cu Primăria Orașului Slănic-Moldova, sub egida Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Evenimentul va avea loc în Sala de Sport a orașului-stațiune, cu începere de la ora 8.00 și va reuni perechi de dansatori consacrați din Bacău, Iași, Suceava, Piatra Neamț, Galați, Brăila, Brașov, Miercurea Ciuc și Bistrița, dar și din Republica Moldova, ceea ce conferă competiției caracter internațional chiar de la ediția inaugurală.

Sportivii se vor întrece pe categorii de vârstă și pe clase valorice, mixt sau la cele două secțiuni, dansurile Standard și cele Latino-Americane. Competiția se va bucura de un aport semnificativ din partea F.R.D.S. care a delegat la acest eveniment nume sonore din arbitrajul românesc precum și alte personalități din cadrul federației care vor asigura buna desfășurare a concursurilor.

„Suntem la început de sezon și sperăm ca la competiția organizată de noi sportivii noștri să aibă un start lansat. Chiar dacă este la prima ediție, deja s-au înscris numeroase perechi, sportivi de valoare, ceea ce demonstrează că ei și antrenorii lor au încredere în competițiile organizate de către clubul nostru”, a declarat Romeo Tanasă, președintele Clubului de Dans Sportiv Adamas Bacău.

Domnia sa a mai precizat că a ales ca această competiție să se desfășoare la Slănic-Moldova, din dorința de a promova această zonă turistică mirifică din județul nostru și a lansat totodată și o invitație iubitorilor de dans sportiv, iubitorilor de sport, artă și frumos, nu în ultimul rând, iubitorilor de natură, având în vedere superbul peisaj pe care îl oferă minunatul colț de rai, care este stațiunea Slănic-Moldova.

Text adaptat și actualizat de Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...