Premiera sportiva la Comanesti

Primul din cele doua turnee de tenis de camp organizate de catre Tenis Club Comanesti in parteneriat cu CSM Moinesti si cu sprijinul sponsorilor si autoritatilor locale, s-a desfasurat sub genericul “Cupa de Toamna” din seria “Trofeele Katten Comanesti- Moinesti-Darmanesti 2012”, in perioada 10-17 noiembrie a.c.

La startul competitiei s-au aliniat peste 50 de practicanti ai “sportului alb” cu varste cuprinse intre 10-16 ani, care s-au intrecut pe terenurile sintetice din cadrul bazei sportive a clubului de tenis din localitate.

Cupa de Toamna de la Comanesti se inscrie in randul turneelor de categoria a II-a, inscrise in calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis (FRT), de organizarea careia raspund Lucian Ghia (arbitru) si Aurel Catalin Popa (vicepresedintele clubului, manager general si antrenor).

Dupa mai multe zile de confruntari acerbe, au iesit victoriosi urmatorii jucatori:

Baieti: Vlad Vasluianu (10 ani-Onesti), Razvan Olaru (12 ani-Bacau), Stefan Costea (14 ani-Bacau), Petru Berdila (16 ani);

Fete: Theona Hanu (12 ani) si Ioana-Veturia Curelaru (14 ani-Comanesti).

“A fost un prim turneu reusit atat din punct de vedere al organizarii cat si al participarii, iar pe competitori ii asteptam si in decembrie, la Cupa de Iarna. Suntem bucurosi ca si la aceasta importanta intrecere sportiva, Ioana Curelaru a facut cinste orasului Moinesti, confirmand rezultatele bune obtinute in ultima perioada”, a declarat Mihai Botez, referent cultura si sport in cadrul Primariei Comanesti.

Ioana Curelaru este liderul noii generatii de jucatori legitimati la TC Comanesti, fiind castigatoarea turneului de tenis desfasurat la Roman (27-31august a.c.) si dotat cu trofeul “Cupa Emy” (categoria 14 ani).

Romulus Dan Busnea