miercuri, noiembrie 29, 2023

Cinci schimbări pe care trebuie să le faceți în viață dacă vreți un nivel al colesterolului scăzut

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor,...

Ce daune morale si materiale se pot obtine in urma unui accident rutier

Familia victimei Instanţa judecătorească va putea, de asemenea,...

Premii substantiale puse in joc la concursul international de table si backgammon de la Slanic Moldova

OrasulPremii substantiale puse in joc la concursul international de table si backgammon de la Slanic Moldova
- Advertisement -

In weekend-ul urmator (16-18 noiembrie a.c.), la hotelul “Euro Vacanta” din statiunea Slanic Moldova, in organizarea Asociatiei Romane de Backgammon se va desfasura Turneul International de Table si Backgammon, la care vor participa circa 80 de jucatori din tara si din strainatate (Bulgaria si Republica Moldova), premiile puse in joc fiind de 11.200 lei, indiferent de numarul de participanti!

Distribuirea premiilor este urmatoarea: Bakgammon 250 lei- Locul I- 2.400 lei, Locul II- 1.600 lei, Semifinalisti- cate 800 lei, Consolare I- 1.600 lei si Consolare II- 800 lei; Table- Locul I- 960 lei, Locul II- 640 lei, Semifinalisti- cate 320 lei, Consolare I- 640 lei si Consolare II- 320 lei; Backgammon gratuit- Locul I primeste de la sponsorul locatiei, cazare pentru 2 locuri/2zile la urmatorul concurs al asociatiei care va avea loc la hotelul “Euro Vacanta”. Categoriile de joc stabilite pentru aceasta reuniune sportiva sunt urmatoarele: Table 100 lei- toate rundele la 5 puncte; Backgammon 250 lei- 11/13/15 puncte; Backgammon 5 puncte- intrare gratuita pentru jucatorii inregistrati la cel putin una dintre categorii.

“Orice jucator se poate inscrie la toate categoriile de joc, putind opta pentru doua inscrieri pe categorie de joc. De asemenea, acestia pot opta pentru un numar de pana la doua inscrieri de la inceputul sau in timpul derularii jocurilor, in limita locurilor libere inscrise pe tabloul principal de joc”, a declarat multiplul campion national si international la table si backgammon Neculai Draganuta, presedintele asociatiei, sponsor, organizator si director de turnee. Simultan, va avea loc si cea de a V-a etapa a concursului national de table si backgammon, la care si-au anuntat participarea cei mai buni jucatori din tara.

“Pentru o victorie in tabloul principal, jucatorul va obtine 2 puncte, iar pentru o victorie in tabloul consolare, va primi un punct. Potrivit rating-ului, dupa patru etape ale concursului national de table si backgammon, pe primele pozitii se afla Florin-Daniel Balan (Tirgu Ocna), Viorel Gheorghiu (Iasi), Ion Tiploiu (Onesti), Laurentiu-Ionel Ciochina (Iasi), Marian Manaila (Bucuresti) si Zoltan Molnar (Brasov)”, a mai spus Neculai Draganuta.

Romulus Dan Busnea

Alte titluri