marți, octombrie 3, 2023

Cea mai vândută mașină electrică din Europa

Personal, cred că mașinile electrice sunt, deocamdată,...

Sfaturi de la Europol pentru lucrul de acasă

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare...

Brățările bărbătești: Moft sau necesitate?

În general, bărbații se împacă (vorba vine...)...

Premiul “Politistul Anului” a fost castigat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău

Fapt diversPremiul "Politistul Anului" a fost castigat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău
- Advertisement -

La data de 25 martie, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în prezenţa ministrului Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe, s-au decernat Premiile Poliţiei Române, ediţia 2013.

Această zi cu semnificaţie deosebită a fost dedicată tuturor poliţiştilor români care au înţeles să îşi modeleze propria viaţă după profesie, să-şi îndeplinească exemplar atribuţiile riscându-şi de multe ori viaţa în interesul cetăţenilor şi al comunităţii pentru aplicarea legii.

Câştigătorul premiului „Poliţistul Anului” la categoria “COMBATEREA CRIMINALITĂŢII ORGANIZATE” a fost desemnat colectivul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău pentru cazul „MIRONESCU”.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare cu celelalte instituţii de aplicare a legii din România, au reuşit dejucarea unui atentat cu bombă pe raza municipiului Piatra-Neamţ. În urma activităţilor desfăşurate a fost destructurată o grupare infracţională organizată, constituită în scopul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav şi distrugere cu consecinţe deosebit de grave, modalitatea de realizare fiind prin amplasarea unui dispozitiv exploziv sub un autoturism.

Alte titluri