vineri 21 iunie 2024

.

Trucuri mai puțin cunoscute...

Curățarea bucătăriei poate fi o sarcină laborioasă și consumatoare de timp, dar cu...

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este un copac mic originar din Asia...

Trigliceridele: care e problema cu...

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul colesterolului, este posibil să aveți nevoie...

Ce trebuie să faceți...

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare, de la cel mai scăzut la...
AcasăOpiniiEditorialPreședintele Donald Trump...

Președintele Donald Trump sparge bula celei mai periculoase ideologii care domină SUA: ,,Corectitudinea Politică”!

Motto: ,,Nu vom mai preda America și poporul ei cântecului fals al GLOBALISMULUI”. Donald Trump

Salutare tuturor. Într-o pauză de lucru, am simțit nevoia de a-mi exprima opinia cu privire la alegerile americane recent încheiate și la cele ce se petrec pe la noi.

Deci, foarte pe scurt:

Nu am înțeles (sau poate până la urmă am înțeles) de ce s-au inflamat unii că a ieșit Donald Trump președinte, de ce atâta șoc și uimire, când, până la urmă, e ceva mai mult decât normal. Ce-ați fi vrut, să iasă o a doua madame Merkel, care știm cam ce a făcut în Germania și în Europa, mai ales în privința poiliticii de imigrare? E foarte bine că la conducere sunt acum republicanii, mult mai serioși în aplicarea politicilor americane și mai deschiși în relațiile cu alte state. Să nu uităm că un aport important la intrarea țării noastre în NATO și în Uniunea Europeană l-au avut și republicanii americani.

În al doilea rând, și de departe cel mai important aspect al problemei analizate, are în vedere faptul că Trump nu este un om al Sistemului, nu este sub comanda unui grup anume, el este un om puternic, un om de afaceri care a clădit un imperiu imobiliar și a creat locuri de muncă pentru americani. Mai mult, el a avut curajul de a vorbi deschis, fără rețineri, și chiar pe un ton răspicat, despre adevăratele și marile probleme cu care se confruntă societatea americană de azi, de unele măsuri care trebuie luate imediat și nu peste ani sau niciodată, de a spune adevăruri care pentru unii, ar fi mai bine să nu fie auzite. El este cel care sparge ,,bula” în care se află cea mai perversă și mai cruntă dintre ideologiile și practicile politice cunoscute, respectiv ,,Corectitudinea Politică” (,,Political Correctness”) sau ,,Marxismul Cultural”, o ideologie cu mult mai periculoasă decât marxismul economic, pentru că ea vizează înainte de toate, ,,schimbarea mentalităților și a comportamentelor, deci a vieții noastre, în profunzime și în mod ireversibil”.

Tind să cred că prin acest vot majoritar acordat de americani lui Donald Trump, unul anti-Sistem, națiunea americană încearcă să se trezească la realitate și să demonstreze capacitatea democrației de a învăța din propriile greșeli, de a răspunde crizelor, de a produce schimbările dorite și nu impuse de un sistem sau altul, de a nu se mai supune dominației ,,corectitudinii politice”, deși procesul va fi unul greu și de durată. Cu toate acestea, cu educație și cu o opoziție curajoasă, această ideologie, total destructivă, va putea fi demascată, chiar dacă aceasta se ascunde încă atât de bine sub masca ,,multiculturalismului” și ,,toleranței”. Și mai mult ca sigur, republicanii conservatori, mai cu seamă cei tradiționaliști, care știu unde duc toate ideologiile, vor putea forma un veritabil scut împotriva ,,marxismului cultural”. Nu spun că lui Donald Trump îi va fi ușor să răzbată printr-un hățiș atât de înșelător și plin de capcane, acoperit de minciună și propagandă, de fals și prejudecăți deșarte, dar el vorbește cu lumea în modul cel mai real cu putință, acuză, întreabă și se îngrijorează, atitudinea lui degajă un sentiment de revoltă, de nesupunere: este cea a omului normal care îndrăznește, care nu dorește să se mai înadreaze în tiparele impuse de sistem, care este antiglobalizare și împotriva uniformizării gândirii.
Să critici în mod regulat acordurile comerciale încheiate cu China, Mexic şi alte ţări, să pledezi pentru taxe mai mari pentru cei bogaţi şi să nu vrei ca statul să se implice mai mult în sistemele de servicii sociale şi de asigurări medicale aşa cum îi cerea chiar partidul său, să spui clar și răspicat că nu din bugetul țării trebuie suportate chletuielile cu protecția pe care o oferă NATO țărilor membre, ci că fiecare țară trebuie să acopere sumele plătite în prezent de administrația americană, pentru că în definitiv și acesta este un serviciu care trebuie plătit etc, toate acestea ca și alte viziuni asupra politicii externe americane, nu însemană decât măsuri pentru dezvoltarea economiei și protejarea națiunii și a avuției sale, în fapt, un act de curaj.

El este ,,incorectul politic”, el este speranța păturii de mijloc dar și a celei sărace, el este cel care poate reconstrui o națiune decimată, cu grave probleme interne și externe, însă despre care predeserorii săi, au vorbit mai mult în șoaptă, fără a întreprinde mai nimic, încercând să mențină o liniște aparentă… într-un butoi cu pulbere.

Poziția lui Trump din campania pentru alegerile prezidențiale a prins, a suscitat interesul tot mai crescând al alegătorilor, tocmai pentru că acesta și-a prezentat concepțiile sale într-un mod cu totul original, nemaiîntîlnit în cazul ultimelor candidaturi, adică în totală contradicție cu adepții ,,corectitudinii politice”. Iar mesajul său de după confirmarea în funcție a fost cel al unui președinte, mai echilibrat, punând mai presus de orice valorile tradiționale americane.

,,Mișcarea noastră este despre înlocuirea unui Sistem, a unui Establishment defect și corupt, cu un nou guvern controlat de tine, poporul american. Establishmentul de la Washington, precum și corporațiile financiare și de mass-media care îl finanțează, există pentru un singur motiv: pentru a se proteja și pentru a se îmbogăți pe ele însele. Pentru Establishment sunt mii de miliarde de dolari în joc în aceste alegeri. Establishmentul din Washington e în parteneriat cu cei care controlează pârghiile puterii din Washington, precum și cu interesele speciale de la nivel mondial, iar acești oameni nu au deloc intenții bune în mințile lor. Campania noastră reprezintă o adevărată amenințare existențială pentru ei așa cum ei nu au mai văzut niciodată înainte. Campania noastră nu este pur și simplu o altă alegere ce se petrece o dată la patru ani. Aceasta este o răscruce în istoria civilizației noastre, care va stabili dacă vom reuși sau nu, noi, oamenii simpli să revendicăm controlul asupra guvernului nostru. Establishmentul politic, care încearcă să ne oprească acum, este același grup responsabil pentru tratatele noastre dezastruoase de liber schimb, pentru imigrația ilegală masivă și pentru politicilor economice interne și externe, care au însângerat țara noastră uscată.

Aceasta este o luptă pentru supraviețuirea națiunii noastre. Și aceasta va fi ultima noastră șansă ca să o salvăm. Această alegere va stabili dacă suntem o națiune liberă sau dacă avem doar iluzia democrației, dar suntem, de fapt, controlați de o mână mică de interese speciale la nivel mondial, de o mână mică de interese speciale care se ocupă cu fraudarea sistemului, iar sistemul nostru este fraudat pentru ca ei să câștige mereu. Aceasta este realitatea, voi știți asta, ei știu asta, eu știu asta, și aproape întreaga planetă știe asta.

(…) Să fie clar un singur lucru, mass-media corporativă din țara noastră nu mai este implicată în jurnalism. Ea reprezintă acum un interes politic special și nu este cu nimic diferită de orice lobby-ist sau de orice altă entitate financiară cu o agendă politică total dedicată, iar ordinea de zi pe care o propagă nu mai este pentru voi, ci este pentru ei înșiși.
Orice persoană care contestă controlul lor este considerat sexist, rasist, xenofob. Ei vor minți, și vor spune minciună, după minciună, iar apoi, ei vor face chiar mai rău decât atât. Ei vor face tot ceea ce este necesar ca să oprească pe orice se opune Establishmentului.

(…) Am știut că această zi va sosi și că este doar o chestiune de timp. Și am știut ca poporul american se va ridica deasupra ei și va vota pentru viitorul pe care-l merită.
Singurul lucru care poate opri această mașină coruptă sunteți voi. Singura forță suficient de puternică pentru a salva țara noastră suntem noi. Singurii oameni destul de curajoși pentru a vota eliminarea acestu Establishment Corupt, sunteți voi, poporul american.

Marea noastră civilizația a ajuns la un moment de răscruce.
Oameni buni, eu nu am nevoie pentru mine ca să fac acest lucru, credeți-mă.
Am construit o mare companie și am avut o viață minunată. Aș fi putut să mă bucur acum pentru mine și familia mea de fructele și de beneficiile succeselor în afaceri ale întreprinderilor mele. Aș fi putut să mă bucur în liniște de toate acestea în loc ca să trec prin acest spectacol de groază al minciunilor, al decepțiilor și al atacurilor rău intenționate, un spectacol pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Fac asta pentru că această țară mi-a dat atât de mult și pentru că mă simt atât de puternic încât acum e rândul meu să dau înapoi țării pe pe care o iubesc. Fac asta pentru oameni și pentru mișcarea aceasta și vom lua înapoi această țară de la ei și o vom reda din nou vouă și vom face America Mare din Nou”, acesta este un fragment dintr-un measj adresat de Donald Trump poporului american (textul integral este postat pe site-ul www.fluierul.ro).
Și pentru că totul este atât de relevant și greu de contestat, iată și un punct de vedere spre lămurirea celor care se îndoiesc de adevărul ce începe să iasă la lumină și care, întărește ideea că alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte nu este deloc întâmplătoare, că bătălia împotriva ,,corectitudinii politice”, de-abia acum începe cu adevărat:

,,Când se adresează publicului general, susținătorii `corectitudinii politice` – sau marxiștii culturali, cum se numesc, de fapt – își prezintă concepțiile în mod atractiv. Este vorba despre grija de a fi `receptiv` față de celălalt – spun ei. Ei utilizează cuvinte precum `toleranță` și `diversitate` întrebându-se: `De ce nu putem trăi cu toții în armonie?`. Realitatea este alta. `Corectitudinea politică` nu se referă defel la `a te comporta amabil`, în afară de cazul în care gulagurile ni s-ar părea locuri plăcute. `Corectitudinea politică` reprezintă marxismul, cu tot ce comportă acesta: pierderea libertății de exprimare, controlul gândirii, răsturnarea ordinii sociale tradiționale (suprimarea familiei tradiționale, promovarea ideologiei feministe – n.a.) și, în ultimă instanță, un stat totalitar. În fond, marxismul cultural instaurat de Școala de la Frankfurt este mai terifiant decât marxismul vechi, economic, care a ruinat Rusia. Cel puțin marxismul economic nu promova perversiunea sexuală (homosexualitatea și lesbianismul – n.a.) și nu a încercat să impună modelul matriarhal, așa cum s-au străduit să facă membrii Scolii de la Frankfurt și descendenții lor”. (Raymond V. Raehn – ,,Rădăcinile istorice ale `corectitudinii politice`”)

Toate aceste principii și politici (și nu sunt toate) își găsesc din plin aplicabilitatea și în țărișoara noastră, unde statul de drept se transformă ușor într-un sistem totalitar ce-și impune propriile principii prin minciună, propagandă și manipulare, în detrimentul interesului colectiv; unde anumite instituții acționează doar la comandă politică, fabricând povești murdare despre oameni politici care trebuie eliminați; unde pentru unii justiția e mumă, iar pentru alții ciumă; unde corupția a atins cote inimaginabile, în timp ce România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană privind rata sărăciei relative; unde ,,tehnoctații” și ONG-urile guvernează țara, fără niciun rezultat palpabil (doar două exemple: nici un leu absorbție din fonduri europene, investiții publice egale cu zero, legea salarizării unitare neaplicabilă după ce a stat mai bie de un an pe masa Guvernului, acestea fiind măsuri asumate de Cioloș și ai lui); unde drepturile și libertățile fundamentale ale românilor prevăzute de Constituție le sunt încălcate în mod repetat și cu bună știință, dar nimeni nu se mai revoltă, pentru că ,,Sistemul” se supără și ia măsuri coercitive, așa că, vorba aia, a fostei parlamentare PDL, pe numele ei Anca Constantinescu: ,,ciocu mic și joc de glezne, că acum noi suntem la putere”!

Așadar, după cum spunea Wiliam S. Lind, ,,dacă putem da în vileag adevăratele origini și natura corectitudinii politice, vom fi făcut un pas gigantic către abolirea ei”, căci ,,cine îndrăznește va birui”.

Romulus Dan BUSNEA

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...