sâmbătă, decembrie 2, 2023

O dilemă mereu actuală: Cât să cer pentru munca mea?

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o...

Benzi LED: Ce le face atât de speciale?

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea...

Știi cum trebuie să-ți îngrijești câinele?

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou...

Primaria Bacau da tichete la pensionarii cu venituri sub 786 de lei. Tichetele se impart in campania electorala

OrasulPrimaria Bacau da tichete la pensionarii cu venituri sub 786 de lei. Tichetele se impart in campania electorala
- Advertisement -

Primăria Municipiului Bacău anunţă că va distribui, începând cu data de luni, 19 noiembrie 2012, tichete valorice pentru circa 17.000 de pensionari băcăuani, care realizează venituri de până la 786 de lei lunar.

Tichetele valorice vor fi distribuite la domiciliul fiecărui beneficiar, de către salariaţii Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS).

Pensionarii vor prezenta un cupon de pensie din una din lunile septembrie, octombrie sau noiembrie, în original şi actele de identitate. Relaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon 0234-581.643, sediul SPAS Bacău.

Perioada de distribuire la domiciliu este cuprină între 19 noiembrie şi 14 decembrie 2012. Pensionarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu se pot prezenta la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Bacău în perioada 17 decembrie – 31 decembrie 2012.

Beneficiază de tichete valorice de 100 de lei, pentru achiziţionarea de alimente de bază, pensionarii domiciliaţi în municipiul Bacău care realizează venituri lunare de până la 786 de lei. Aceştia beneficiază de tichete valorice din anul 2007, de două ori, anual, în preajma sărbătorilor de Crăciun şi Paşti.

Alte titluri