duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPrimarul Bacăului, deranjat...

Primarul Bacăului, deranjat de vitezomanii de pe centru

Primarul Bacăului a trasat conducerii Poliției Locale și lucrătorilor acesteia, în ședința de lucru de ieri, o serie de măsuri ce au drept obiectiv menținerea salubrizării și a siguranței publice în Bacău.

“Gonacii și vitezomanii de pe centru (sau de pe alte artere importante ale orașului) vor dispărea în cel mai scurt timp: nu accept ca viețile cetățenilor și copiilor acestora să fie puse în pericol de „șmecheri cu BMW” care fac curse spre magazin pe pietonalul din centru. Carosabilul este pentru autoturisme; trotuarele/pietonalele pentru pietoni”, spune Cosmin Necula.

Magazinele alimentare care depun deșeuri, cu precădere ambalaje, la rampele publice vor fi drastic amendate. “Nu putem încărca factura lunară a orașului la gunoi, doar pentru că unii comercianți refuză – cu nesimțire – să aibă contract cu operatorul de salubritate și să suporte costul deșeurilor produse.

Nu voi tolera acest comportament și vom merge până în pânzele albe cu magazinele care nu înțeleg acest lucru. Deșeurile agenților economici nu pot fi plătite din buzunarele băcăuanilor!”, a mai declarat primarul.

Spărgătorii de semințe și alte persoane care nu realizează că parcurile și spațiile publice din oraș NU SUNT tomberoane în aer liber vor suferi rigorile legii și vor fi drastic amendați de lucrătorii Poliției Locale.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...