sâmbătă, decembrie 2, 2023

De la trotineta de lemn, la trotineta electrică

Primele trotinete au fost realizate manual în...

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar...

Primarul Bacăului, deranjat de vitezomanii de pe centru

OrasulPrimarul Bacăului, deranjat de vitezomanii de pe centru
- Advertisement -

Primarul Bacăului a trasat conducerii Poliției Locale și lucrătorilor acesteia, în ședința de lucru de ieri, o serie de măsuri ce au drept obiectiv menținerea salubrizării și a siguranței publice în Bacău.

“Gonacii și vitezomanii de pe centru (sau de pe alte artere importante ale orașului) vor dispărea în cel mai scurt timp: nu accept ca viețile cetățenilor și copiilor acestora să fie puse în pericol de „șmecheri cu BMW” care fac curse spre magazin pe pietonalul din centru. Carosabilul este pentru autoturisme; trotuarele/pietonalele pentru pietoni”, spune Cosmin Necula.

Magazinele alimentare care depun deșeuri, cu precădere ambalaje, la rampele publice vor fi drastic amendate. “Nu putem încărca factura lunară a orașului la gunoi, doar pentru că unii comercianți refuză – cu nesimțire – să aibă contract cu operatorul de salubritate și să suporte costul deșeurilor produse.

Nu voi tolera acest comportament și vom merge până în pânzele albe cu magazinele care nu înțeleg acest lucru. Deșeurile agenților economici nu pot fi plătite din buzunarele băcăuanilor!”, a mai declarat primarul.

Spărgătorii de semințe și alte persoane care nu realizează că parcurile și spațiile publice din oraș NU SUNT tomberoane în aer liber vor suferi rigorile legii și vor fi drastic amendați de lucrătorii Poliției Locale.

Alte titluri