21.1 C
Bacau

Prins de radar cu 190 km la oră

De stiut!

Un tânăr în vârstă de 27 ani, din localitatea Agăş, a rămas fără permis de conducere pentru 7 luni de zile după ce a fost prins de poliţiştii rutieri depăşind de două ori în aceeaşi zi viteza legală.

“La data de 21 august, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe DN 2-E 85, în interiorul localităţii Dumbrava, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Agăş care rula cu viteza de 114 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. La scurt timp, în afara localităţii Dumbrava, tânărul a fost din nou depistat la volanul autoturismului circulând cu viteza de 190 de km/h”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional din nou, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, şi i s-a eliberat dovadă fără drept de circulaţie, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru încă 4 luni.

- Advertisement -

Ultimele stiri