marți, octombrie 3, 2023

Ce trebuie să știi despre câinii Golden Retriever

Câinii Golden Retriever au o reputație bună,...

Legătura dintre stress și bolile cronice

O interesantă controversă medicală a fost provocată...

Prinse în flagrant şi reținute de poliţiştii de investigaţii criminale

Fapt diversInfractionalPrinse în flagrant şi reținute de poliţiştii de investigaţii criminale
- Advertisement -

La data de 17 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi despre faptul că, într-un mijloc de transport în comun, două femei au fost prinse în timp ce încercau să sustragă bunuri din geanta unui bărbat.

Poliţiştii au început de îndată verificările şi au stabilit identitatea celor două femei.

Din cercetări a rezultat că, bănuitele ar fi încercat să sustragă bunuri din geanta unui bărbat, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza mun.Bacău, însă au fost surprinse de un martor.

Față de cele două femei, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore şi cercetările continuă în acdrul unui dosar penal de furt calificat în forma tentativei.

Pentru nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să:
– nu purtați portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarele exterioare ale hainelor sau în buzunarul de la spatele pantalonilor, acestea fiind locurile cel mai des „vizitate” de infractori;
– nu țineți banii, actele personale și cheile în același loc;
– manifestați prudență față de persoanele necunoscute, care vă abordează sub diferite pretexte sau încearcă să vă distragă atenția; păstrați o distanță care să vă ofere siguranță;
– în situația în care ați fost abordat de o astfel de persoană, verificați imediat după plecarea acesteia dacă mai aveți portofelul, telefonul sau alte bunuri de valoare. Dacă vă lipsește ceva, alertați persoanele aflate în zonă, pentru prinderea infractorului și sunați de urgență la poliție.

Alte titluri