Prinsi la furat conducte

O patrulă de jandarmerie din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Moineşti – I.J.J. Bacău, care executa activităţi de ordine şi siguranţă publică în municipiul Moineşti în ziua de 25.02 a.c. în jurul orei 17.30, a depistat pe str. Gării trei persoane care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo material feros, fără a putea justifica provenienţa acestuia.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, a reieşit faptul că cele trei persoane, S.A.M. de 19 ani, A.A. de 24 ani şi B.V. de 21 ani, toţi cu domiciliul în oraşul Comăneşti, au sustras mai multe bucăţi de ţeavă metalică de diferite dimensiuni, în greutate de aproximativ de 400 de kg, din zona Casei de Apă din localitatea Asău, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a materialelor feroase.

Persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul în cauză întocmit urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti în vederea continuării cercetărilor, iar prejudiciul, în valoare aproximativă de 400 lei a fost recuperat şi predat reprezentantului părţii vătămate.