Prinsi la scurt timp dupa ce au furat biciclete si haine in valoare de 21.000 de lei.

Doi barbati au fost prinsi de politisti dupa ce au spart un garaj situat pe strada 9 Mai din Bacau, de unde au furat trei biciclete si mai multe articole de imbracaminte.

Mai multe echipaje de poliție au acționat la data de 29.12.2012, în jurul orei 22.00, pe strada 9 Mai, din Bacău, în urma unei sesizări prin 112, din care rezulta că persoane necunoscute sustrag bunuri din garaj.

În urma intervenției operative polițiștii au reușit prinderea făptuitorilor: T. Adrian, de 37 ani, din comuna Ungureni şi M.Cătălin, de 28 de ani, din Bacău.

Politistii au stabilit că bărbații au pătruns prin efracție în interiorul unui garaj şi au sustras trei biciclete de diferite mărci şi articole de îmbrăcăminte, bunuri pe care le-au abandonat în zona comiterii faptei la sosirea echipajelor de poliție.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat partea vătămată, căreia i-au fost restituite bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 21.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.