1.1 C
Bacau

Proiectul “Concert pentru suflet” la al cincilea sezon

De stiut!

concert pentru suflet

 

Experienta ,,vorbeste” prin: succesul a peste 24 de concerte în aer liber, 400 de spectatori prezenti la fiecare concert, 150 elevi, studenti si absolventi implicati, formatii consacrate, solisti cu renume, si implicarea comunitatii.
Al cincilea an de concerte, cu biletul de intrare : APLAUZE! Debuteaza:
Miercuri, 9 iulie 2014, de la orele 19.30, în Parcul Catedralei din Bacău e timpul să dăm din nou sufletului ce-i al lui! Prin primul eveniment dintr-o serie de cel puțin trei pe care noi, Salonul de Piane, le propunem tuturor băcăuanilor, în cadrul proiectului CONCERT PENTRU SUFLET, ajuns la cea de-a V-a ediție.
Iar pentru că proiectul rămâne unul dintre preferatele noastre si ale elevilor implicati, ne dorim a fi și unul al mulțumirii aduse tuturor celor care, din 2010 până în prezent, au fost pe aceeași frecvență a sufletului cu noi. Mulțumire față de toți cei care au venit cu sufletul, prin muzică, pe scenă, pentru a dărui, mulțumire față de cei care au venit cu sufletul în Parc pentru a primi și, nu în ultimul rând, mulțumire față de toți cei care au susținut prin diferite modalități proiectul ”CONCERT PENTRU SUFLET”.  CONTINUARE

- Advertisement -

Ultimele stiri