marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Provizia

Blocată fiind pe amintirile de care am făcut rost în week-end și puțin, dar foarte puțin iritată pe alarma ceasului ( in nici un caz faptul ca azi e luni nu-mi poate strica buna dispozitie) – cu alarma ceasului am o altă poveste, dacă nu uit, v-o împărtășesc mâine, ba, chiar să-mi țineți pumnii să nu uit, că-i foarte, foarte important! – m-am trezit abandonată de inspirația gândurilor de azi.

Simteam nevoia să-mi încep săptămâna cu ceva cafea proaspată, desigur, dar și cu o melodie care să-mi creioneze totuși o stare… Am incercat mai multe melodii-garnitură la cafea dar ntz!, m-am pomenit pufăind neîmpăcată din nas, ntz, ntz, ntz!… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...