Pulpele de pui se spala, se lasa sa se usuce, se sareaza si se pipereaza. Intr-un vas mai adanc se pune pesmetul, patrunjelul taiat marunt, salvia, cateii de usturoi pisati, jumatate din migdalele pisate, sarea si piperul. Se amesteca totul bine. Intr-o tigaie se pune uleiul care se lasa la incins. Cand este fierbinte se pun pulpele in tigaie. Se lasa sa se prajeasca 4 minute pe o parte si 6 minute pe cealalta. Se pun in tigaie intai pe partea cu pielea. Se adauga vinul si zeama de carne, se pune un capac si se lasa sa se inabuse 8 minute.
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...