.

Câteva lucruri despre dispozitivele...

Dacă ai trecut de faza filmelor cu spioni, știi, fără îndoială, că nu...

Ce lucruri ne sunt...

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri sau de acasă, există multe instrumente...

Gadgeturi esențiale pentru întreținerea...

Într-o eră în care imaginea personală contează mai mult ca niciodată, întreținerea corporală...

BMW M5 : Căteva...

BMW M5 este o mașină extrem de interesantă pentru iubitorii de performanță și...
AcasăCulinarPui aromatizat cu...

Pui aromatizat cu migdale, patrunjel si usturoi in pesmet si taitei in sos de vin cu praz

Pulpele de pui se spala, se lasa sa se usuce, se sareaza si se pipereaza. Intr-un vas mai adanc se pune pesmetul, patrunjelul taiat marunt, salvia, cateii de usturoi pisati, jumatate din migdalele pisate, sarea si piperul. Se amesteca totul bine. Intr-o tigaie se pune uleiul care se lasa la incins. Cand este fierbinte se pun pulpele in tigaie. Se lasa sa se prajeasca 4 minute pe o parte si 6 minute pe cealalta. Se pun in tigaie intai pe partea cu pielea. Se adauga vinul si zeama de carne, se pune un capac si se lasa sa se inabuse 8 minute.

continuare