Pui cu alune si legume


Pentru acest fel de mancare am avut ca inspiratie un meniu de la un restaurant chinezesc, pe care l-am descoperit cu o saptamana in urma. Puiul cu alune de la restaurant era cu ceapa, morcov, codite de sparanghel si ardei iute uscat, gatit repede la wok. Insa eu nu am wok ci doar o tigaita micuta si stiind ca nu o sa-mi iasa acelasi lucru, m-am hotarat sa modific reteta. Am scor ardeiul iute uscat si am adaugat muguri de bambus si urechi de lemn. La supermarket nu am gasit sparanghel micut asa ca am cumparat mai mare. Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentDe foame, nu
Articolul următorCrochete din ciuperci