joi 16 ianuarie 2025

.

Câteva leacuri mai mult...

Îl știți pe "catindat"? Ăla care ar fi făcut orice, inclusiv să apeleze...

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

Tot ceea ce trebuie...

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși este tentant să alegeți primul model...

Ce lucruri ne sunt...

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri sau de acasă, există multe instrumente...
AcasăCulinarPui cu fenicul...

Pui cu fenicul in sos de bere

Carnea se pune la marinat cu un praf de ghimbir, piper, sare, usturoi, ulei de masline si zeama de lamaie. Pulpele se inteapa din loc in loc si se amesteca bine cu toate ingredientele din marinata. Se lasa 1 – 2 ore la rece. Dupa cele doua ore se pune la prajit in putin ulei. Se lasa sa se faca crocante pe ambele parti, cam 4-5 minute de fiecare parte.

continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...