.

Te dor călcâiele dimineața?...

Cei care cred că fasceita plantară este doar un cuvânt greu de pronunțat,...

Eficiența energetică a plitelor...

În ultimele decenii, plitele cu inducție au devenit o opțiune populară în bucătăriile...

Ce să alegi pentru...

Înghețata este desertul preferat al multora în zilele toride de vară. Varietatea imensă...

Protejează interiorul mașinii tale...

Fie că ești un șofer pasionat sau doar conduci zi de zi pentru...
AcasăCulinarPui cu fenicul...

Pui cu fenicul in sos de bere

Carnea se pune la marinat cu un praf de ghimbir, piper, sare, usturoi, ulei de masline si zeama de lamaie. Pulpele se inteapa din loc in loc si se amesteca bine cu toate ingredientele din marinata. Se lasa 1 – 2 ore la rece. Dupa cele doua ore se pune la prajit in putin ulei. Se lasa sa se faca crocante pe ambele parti, cam 4-5 minute de fiecare parte.

continuare