Carnea se pune la marinat cu un praf de ghimbir, piper, sare, usturoi, ulei de masline si zeama de lamaie. Pulpele se inteapa din loc in loc si se amesteca bine cu toate ingredientele din marinata. Se lasa 1 – 2 ore la rece. Dupa cele doua ore se pune la prajit in putin ulei. Se lasa sa se faca crocante pe ambele parti, cam 4-5 minute de fiecare parte.
continuare
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...