miercuri 4 decembrie 2024

.

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...

Câteva trucuri pe care...

Pistolul de lipit este un instrument versatil care poate fi folosit pentru lipirea...

O foarte scurtă istorie...

Egiptenii antici dezvoltaseră scrierea pe suluri de papirus atunci când cărturarii foloseau pensule...

Cum ne pregătim o...

Pentru orice eventualitate și pentru a fi pregătit în caz de nevoie, mi-am...
AcasăCulinarPui cu sos...

Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume

IMG_4742
Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu busuior, din ala cu rosii, ceapa, morcov, ardei si ce-o mai fi avand in el, de o saptamana – de cand am facut niste paste cu ton. Imi era frica sa nu se strice pana o sa mai fac eu paste asa ca m-am gandit la niste pulpite dezosate cu sosul ala. Usor de facut si fara bataie de cap. In camin, la bucatarie nu mai merge mai niciun ochi de la aragaz, e coada mare asa ca trebuie sa ma misc repede.Continuare…

De citit!

Tamagoyaki – omleta japoneza

Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...

Omurice

Omurice este un preparat japonez ce se realizeaza, de obicei, cu resturi de mancare. Preparatul consta in prajirea unei carni, de obicei pui sau porc, cu legume si orez fiert. Compozitia astfel realizata se incorpozeaza ca unplutura unei omlete. Deci,...

Si acolo ce-o sa faci?

Astazi, joi 5 decembrie la ora 6 seara, la libraria Glisando din Bacau si sambata 7 decembrie la ora 4 dupamasa la libraria Carturesti din Palas Mall, in Iasi, are loc lansarea ghidului Si acolo ce-o sa faci? Daca...