.

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Cum alegem o baterie...

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă. Diversitatea de stiluri, materiale și finisaje...

Ruptura musculară și Terapia...

În lumea sportului și a activităților fizice intense, leziunile musculare, în special ruptura...
AcasăCulinarPui Gorgonzola cu...

Pui Gorgonzola cu ciuperci

300 copyPuiul gorgonzola este un fel relativ comun, specific Italiei, patria brânzei Gorgonzola. Ca să nu fiu din nou atenționat de către gardienii bucătăriei italiene, foarte stricți în ceea ce privește modul în care se pregătește un preparat peninsular, ce ingrediente se combină (și mai ales ce nu ai voie să combini), vă mărturisesc de la început că nu am testat un astfel de preparat decât în câteva restaurante din România declarate ca având specific italian sau mediteranean. Dacă restauratorii respectivi m-au indus în eroare, vă induc și eu. Ceea ce urmează este una din multele variante încercate la mine în bucătărie, preparat cum am crezut eu că ar trebui, fără prea multă documentare și fără a urma cu strictețe o anumită metodologie prezentată în vreo carte de bucate sau blog culinar. Cu ce-am pus aici puteți hrăni lejer 4 persoane.

Continuare …