.

Importanța sistemelor de supraveghere...

Într-o lume tot mai interconectată și cu riscuri în continuă schimbare, securitatea locuințelor...

Ce trebuie să știe...

Preeclampsia este o tulburare a sarcinii caracterizată prin presiune mare a sângelui și...

Brânza de vaci: Un...

Brânza de vaci este unul dintre alimentele cele mai apreciate de-a lungul timpului...

Modul corect pentru a-ți...

Spălatul pe cap nu e chiar așa de simplu cum ne-am imagina. În...
AcasăCulinarPui Gorgonzola cu...

Pui Gorgonzola cu ciuperci

300 copyPuiul gorgonzola este un fel relativ comun, specific Italiei, patria brânzei Gorgonzola. Ca să nu fiu din nou atenționat de către gardienii bucătăriei italiene, foarte stricți în ceea ce privește modul în care se pregătește un preparat peninsular, ce ingrediente se combină (și mai ales ce nu ai voie să combini), vă mărturisesc de la început că nu am testat un astfel de preparat decât în câteva restaurante din România declarate ca având specific italian sau mediteranean. Dacă restauratorii respectivi m-au indus în eroare, vă induc și eu. Ceea ce urmează este una din multele variante încercate la mine în bucătărie, preparat cum am crezut eu că ar trebui, fără prea multă documentare și fără a urma cu strictețe o anumită metodologie prezentată în vreo carte de bucate sau blog culinar. Cu ce-am pus aici puteți hrăni lejer 4 persoane.

Continuare …