.

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Tot ceea ce trebuie...

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși este tentant să alegeți primul model...

Ansamblul de joacă pentru...

Copilăria este o perioadă plină de energie și imaginație pentru cei mici, iar...
AcasăCulinarPui manastiresc

Pui manastiresc

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 1 piept de pui, 500 g ciuperci champignon, 100 grame muschi afumat porc, 2 cepe medii, 1 ou, 300 ml smantana, 150 ml vin alb, 1 capatana usturoi, 200 ml supa de pui, 1 legatura patrunjel, Boia dulce, Cimbru, Piper, Sare. Condimentati pulpele si pieptul de pui cu sare, piper, boia dulce si cimbru. Puteti folosi insa si un pui intreg.

Puneti-l sa se rumeneasca in putin ulei de masline. Prajiti-l cat sa capete crusta pe ambele parti, cateva minute. Fireste prajiti bucatile pe rand. Eu am scos bucatile prajite pe o hartie de bucatarie sa se scurga surplusul de ulei….continuare